06 495 99 698 info@cultureroad.nl

Boek nu, betaal later!

Early Booking Deal

Afgelopen jaar was er niet een waar we graag naar terug gaan verlangen. In plaats van terugblikken, kijken we daarom liever vooruit! We nemen aan dat jij dat ook graag doet. In 2021 wordt het weer tijd voor vakantieplannen! Daarom hebben deze speciale Eindejaarsaanbieding voor jou: als je nu een reis boekt bij ons, betaal je eerst € 50,-. De rest van de reissom betaal je pas als de reis definitief doorgaat. Hierdoor kan jij nu alvast genieten van je voorpret én ben je verzekerd van je reis in 2021! Win-win zeggen wij 🙂

Hoe werkt het?

Doe een aanbetaling van €50 en wij reserveren alvast je plek voor je droomreis van 2021. Het resterende bedrag betaal je pas zodra je bestemming weer bereikbaar is per vliegtuig en de grenzen weer open zijn. Mocht dat niet gebeuren voor de tourdatum dan kan je de €50 inzetten voor een andere tour. Deze actie is geldig voor alle individuele- en groepsreizen en loopt t/m 31 december 2020.

Momenteel organiseren wij reizen naar:

Afrika: Angola, Eritrea en Somalië

Azië: Afghanistan, Irak + Koerdistan, Jemen (Socotra), Noord-Korea, Oezbekistan, Pakistan, Saoedi-Arabië, Syrië, Tadzjikistan en Turkmenistan.

Centraal & Zuid Amerika: Haïti, Venezuela

Europa: Microlanden van Europa, Transnistrië (Moldavië), Tsjernobyl (Oekraïne)

Neem vrijblijvend contact op