06 495 99 698 info@cultureroad.nl

De geruchten gingen als rond en nu is het bevestigd: de Arirang Mass Games komen na 5 jaar afwezigheid terug! Het evenement wordt gehouden ter ere van de 70e verjaardag van de Noord-Koreaanse onafhankelijkheid. De voorstelling staat in september gepland in het May Day Stadium te Pyongyang, het grootste stadion ter wereld. En het mooiste nieuws is dat Jij erbij kan zijn tijdens onze de Nationale Dag Tour.

Neem nu contact met ons en boek de Nationale Dag Tour met de Mass Games!

Grootste show ter wereld.

De Mass Games zijn wellicht de grootste gymnastiek- en acrobatiekshows ter wereld. De show vertelt het Koreaanse folkloreverhaal van Arirang over een jong stel dat uit elkaar wordt gedreven door een slechte landheer. Naast het verhaal van Arirang zit de show vol met de bekende Noord-Koreaanse symboliek rondom de Arbeiderspartij en de ideologie van de Kim-familie.

De laatste keer dat de Arirang Mass Games werden georganiseerd was in 2013. Aan de shows doen 100.000 Koreanen mee. 40.000 acteurs, danseressen en muzikanten staan op het veld terwijl de overige 60.000 mensen een levend LCD scherm van kleurboeken vormen. Benieuwd hoe dat er uit ziet? Het bekende blog WaitButWhy was er 5 jaar geleden bij en maakte dit filmpje:

Nationale Dag Tour

Het is nog onduidelijk of het hier om een eenmalige show gaat, of dat ze een reeks optredens gaan doen met de Mass Games. Wil jij de Mass games bezoeken? Dat kan! De Mass Games worden gehouden tijdens de Nationale Dag Tour. Die tour duurt van 5 tot 11 of 16 september. Wees er snel bij, want de verwachting is dat dit evenement snel uitverkocht gaat zijn!

Neem nu contact met ons en boek de Nationale Dag Tour met de Mass Games!