06 495 99 698 info@cultureroad.nl

De afgelopen week is Noord-Korea vaak in het nieuws geweest. Dat had te maken met de internationale spanningen omtrent de raketproeven en de verjaardag van de oprichter van de Republiek, Kim Il-Sung. Elk jaar zijn er spanningen rond deze nationale feestdag, maar dit jaar lijken ze hoger op te lopen.

In het licht van die spanningen krijgen we de laatste week ook veel vragen over de doorgang van onze groepsreizen naar Noord-Korea. Het korte antwoord op die vragen is: ja, de reizen gaan gewoon door. En dat zullen ze de komende tijd ook gewoon doen.

We staan constant in contact met onze partners in China en Noord-Korea. Op dit moment zijn er geen aanwijzingen dat de reizen die gepland stonden niet zullen doorgaan. Ook vanuit het Noord-Koreaans Toerismebureau is er geen signaal geweest voor een eventuele toeristen-stop. Sterker nog: Op dit moment zijn er meerdere groepen op bezoek in het land. Twee weken geleden ging de marathon van Pyongyang gewoon zonder problemen door.

Mocht de situatie de komende weken veranderen, dan houden we onze klanten en andere geïnteresseerden daarvan natuurlijk op de hoogte. Als er in de tussentijd toch nog vragen zijn naar aanleiding van dit bericht, schroom dan niet contact met ons op te nemen via het contactformulier.