06 495 99 698 info@cultureroad.nl

Wat vonden anderen

Recensies van onze reizigers

Veel van onze reizigers hebben de reis van hun leven gemaakt met CultureRoad. Vaak laten ze dan ook een positief bericht achter. Op deze pagina hebben we de leukste reacties even op een rij gezet.

Ben jij na het lezen van deze recensies ook enthousiast geworden en wil je een reis boeken? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.

Alinda Paul
Individuele reis, Pakistan , november 2019

“Wij waren op bezoek in Pakistan en hebben CultureRoad gevraagd een trip van 4 dagen naar het noorden van Pakistan te organiseren. Dat was een hele goede ervaring. Wat hebben wij als positief ervaren?

  • het prettige contact bij de voorbereiding
  • een hele fijne, betrouwbare en professionele gids
  • een goede auto met zeer ervaren chauffeur
  • goede accomodaties
  • mooi programma
  • i.v.m. aardverschuiving kon een deel van ons gezelschap niet terugkomen omdat de weg geblokkeerd was. Caspar van CultureRoad heeft toen ook het contact opgepakt en ons goed geholpen

Ik heb de voorbereiding en de reis zelf als heel positief ervaren. Het was wel even spannend toen de weg geblokkeerd was door hevige landslides en de anderen mij niet konden bereiken in het hotel. Maar dat waren onvoorziene omstandigheden en het is allemaal goed gekomen.

Voor mensen als ik met hoogtevrees was het af en toe wel even spannend als de chauffeur net langs de rand reed…. maar hij weet heel goed wat hij doet en rijdt deze stukken dagelijks. Dat voelde wel vertrouwd.

Af en toe appt de gids nog en stuurt hij mooie foto’s en filmpjes. Zoals je van te voren al meldde: een erg leuke gids!”

Marc en Tim
Individuele reis, Turkmenistan , oktober 2019

“Wij zijn met CultureRoad naar Turkmenistan geweest. Een perfect op maat gemaakte reis. Communicatie verliep erg fijn en kreeg altijd snel reactie.

Rik denkt goed mee om er een onvergetelijke reis van te maken. Voorzien van een duidelijk reisoverzicht en extra informatie over het land en wat te verwachten.

Bij aankomst werden we netjes op tijd ontvangen. Gids en chauffeur waren vriendelijk, spraken goed Engels, flexibel en stonden nog open voor eventuele wijzigingen in het reisschema en bovenal veel gelachen! Dit alles voor een concurrerende prijs.

Ik kan het boeken van een reis via CultureRoad dan ook iedereen aanraden!”

Tom Lelie
Individuele reis, Tsjernobyl , oktober 2019

“De reis was geweldig, iets dat ik nog nooit gezien heb en misschien wel nooit meer zal zien. Alles was goed geregeld en we hebben een gezellig weekend gehad met de lokale gids Sergey. Heel erg bedankt voor deze onvergetelijke reis en het goede contact!

Reiziger, man, 48 jaar
Groepsreis, Noord-Korea, oktober 2019

” Het was een super reis en beveel hem van harte aan!

Wilco en Gitty
Groepsreis, Pamir Highway, juli 2019

” Wij hebben een fantastische reis gehad naar Oezbekistan en Tadzjikistan! Een ervaring die we nooit meer zullen vergeten. De Pamir Highway is echt wonderschoon, natuur waar je niet op uitgekeken raakt! Dankzij Cultureroad waren wij in staat om deze geweldige reis last minute nog te regelen. Ondanks dat het zeer kort dag was (wilden binnen 2 weken vertrekken), dachten ze mee en hebben ze alles perfect op tijd geregeld. De korte lijnen en het proactieve vermogen van Cultureroad spreken ons zeer aan. Mocht je dus naar een bijzondere bestemming op reis willen gaan dan zouden wij 100% Cultureroad adviseren. Ëén ding is zeker het wordt een reiservaring die je altijd positief zal bijblijven!

 

Angèle
Groepsreis, Somaliland april 2019

” Wat een bijzondere reis naar Somaliland! Internationale groep, ervaren begeleiding door zeer doortastende types. Je moet flexibel zijn en aanpassingsvermogen hebben om aan zo’n reis deel te nemen, en gelukkig waren alle reisgenoten zo.  

We namen deel aan de onafhankelijkheidsdag viering, waar we ineens voorop in de parade langs de president en zijn gevolg paradeerden. Na ons volgden o.a. acrobaten, een leeuw, de bouwvakkersvakbond, het ministerie van verloskundigen, en elke geuniformeerde autoriteit van Somaliland. 
Somalilanders zijn niet makkelijk te lezen, velen waren vriendelijk maar soms werden we bekogeld met stukjes vlees (op de vleesmarkt), steentjes of water.  Een ontmoeting met lokale intellectuelen was interessant, net als de rotstekeningen die tussen de 3000 en 9000 jaar oud zijn. 
Blij dat ik deze reis gemaakt heb, fijn dat Culture Road dit voor me gefaciliteerd heeft. “

 

Rita
Individuele tour, Pakistan 2018/2019

” Geweldige, unieke ervaring, deze reis naar Pakistan, mogelijk gemaakt dankzij CultureRoad. Islamabad is een erg uitgestrekte, groene stad, met veel bezienswaardigheden. Daarnaast zijn er tal van parken en musea. Op de lokale markten en in moderne winkelcentra is alles te krijgen. Ik heb genoten van de typische gerechten en daarbij is shinwari favoriet.

In het midden van de winter was de temperatuur erg aangenaam; ‘s avonds werd het wel wat frisser. Ook Lahore, culturele hoofdstad, is de moeite waard. Heb nu met eigen ogen de beroemde, mooi versierde vrachtwagens gezien. De reisorganisatie, met professionele begeleiding van een lokale gids, verliep prima en volledig naar wens. Het is een land in volle ontwikkeling, met moderne snelwegen en veel bedrijvigheid. Er zijn niet veel toeristen, maar er is veel te ontdekken. Ook de natuur is er wondermooi.”

Bart, België
Individuele tour, Afghanistan 2018

” In juni ben ik met CultureRoad naar Afghanistan geweest. Afghanistan is een land die enorm veel te bieden heeft. Jammer genoeg hoor je in de media meestal de negatieve kanten van het land. Ik heb me op geen enkel moment onveilig gevoeld en de groep van medereizigers was fantastisch.

Het was de eerste keer dat ik een reis boekte met een reisorganisatie, maar heb er geen minuut spijt van. Rik heeft mij met de voorbereiding heel goed geholpen. Ook als ik nadien een opmerking had, is alles professioneel aangepakt.

De reisroute was door lokale omstandigheden aangepast en daardoor heb ik Bamiyan niet gezien. Hierdoor zijn wij naar Herat gevlogen. Persoonlijk was dit voor mij niet een ideale vervanging, aangezien ik gelijkaardige bezienswaardigheden in Iran al eerder had gezien. Toch vind ik het super dat de gids zo snel een alternatieve bestemming gearrangeerd had. Er zijn veel hoogtepunten in Afghanistan: maar mijn persoonlijk hoogtepunt was toch wel de circusschool in Kabul!

Kortom, Afghanistan is een heel mooie ervaring geweest. In de toekomst wil ik zeker nog eens met CultureRoad op reis!” 

Reinout Prakke

 

Individuele reis Afghanistan 2018
Afghanistan

Reinout Prakke in Afghanistan

Reinout Prakke in Afghanistan

“ Van zaterdag 17 tot en met maandag 19 maart 2018 hebben wij een trip naar Afghanistan gemaakt. We hebben Kabul en de Panjshir Vallei bezocht. Ondanks dat de situatie in Afghanistan op dit moment verre van stabiel is, hebben wij ons nooit echt ongemakkelijk/onveilig gevoeld. Dit had zeker te maken met onze zeer goede gids Gul en zijn vaste chauffeur. De voorbereiding van onze reis en het inschatten van en omgaan met de veiligheidsissues door CultureRoad was goed, efficient en professioneel. Graag raden we iedereen die Afghanistan of een van de andere (uitdagende) bestemmingen van CultureRoad wil bezoeken, aan om gebruik te maken van de expertise en service van Rik en zijn team!”

 

 

Michiel van Drunen 


Partijoprichtingsdagtour oktober 2017  
Noord-Korea

Het was echt een zeer indrukwekkende reis! Beyond expectations……
Heel hartelijk dank voor jullie fantastische organisatie! Zeker voor herhaling vatbaar. Maar dan weer een nieuwe bestemming.

Annemieke Brouwer


Verjaardag van Kim il Sung april 2017
Noord-Korea

We hebben een perfecte reis gehad, vooral de parade. Daar had je bij moeten zijn, zeer indrukwekkend. Het was warm weer op de dag van de parade en we hebben continue langs de weg gestaan met een biertje. Echt een cultuurshock, als je zo via de trein DPRK binnenrijdt. Vrachtwagens vol zwaaiende militairen die van het plein afkwamen. Wij terugzwaaien natuurlijk.

Je gaat terug in de tijd. Mensen zijn blij en gelukkig, maar ook arm. Dat hebben we ook gezien. Het programma was erg druk, vooral in het begin.  We hadden een erg leuke groep, met Charlotte als reisleider. Verder waren de gidsen: mr. Lee, Kim 1 en Kim 2 erg aardig.  We mochten erg veel van ze. Het eten was even wennen, maar daar kwamen we niet voor.

Een unieke ervaring. We zijn heel blij, dat we bij jullie geboekt hebben. Misschien nog een keer naar het noorden van DPRK? Of een ander apart land?

Ed Wagemakers
Dag van de arbeid Tour mei 2017
Noord-Korea

CultureRoad heeft ons op een prettige wijze, maar vooral ook losjes in contact gebracht met de samenleving in de Volksrepubliek Korea. De klok werd 40 jaar teruggedraaid. Er is daar heel wat in te halen. We wensen ze het beste toe.

Martin Smolder


Nationale Dag Tour september 2017
Noord-Korea

Net terug vanuit Noord-Korea via Culture Road. Heel veel lieve open mensen ontmoet. Prima begeleiding en leuke groep. Hierbij hebben we ook met de locale gidsen na het boeiende programma in de avonduren nog wat informele gezellige uurtjes meegemaakt. We hebben genoten van mooie ballet-, muziek- en zangvoorstellingen van o.a. scholen maar ook van onverwachte optredens van serveersters in prachtige lokale klederdracht.

Ook boeiend waren de diverse musea, de hoofdstad Pyongyang met zijn eigenzinnige architectuur en ook de supermooie natuur in het noorden van het land. Ook even voor een klasje van een primary school gestaan om met Koreaanse kindertjes om in het engels over het leven daar en in Nederland te converseren.

Natuurlijk op zondagmiddag in Moran Hill (park) aan de gezellige dansmiddag voor de locals meegedaan. Hier dansen inwoners van Pyongyang samen. Ook worden meerdere toeristen en zelfs deze a-ritmische slungel door de Koreanen de dansvloer in het park opgetrokken werden.

We hebben veel gereisd en zouden deze boeiende en prachtige ervaring niet hebben willen missen.

Freek-Jan Boomsma
Partij-oprichtingsdag Tour Oktober 2017
Noord-Korea

Het was een onvergetelijke reis. Ondanks dat het een krankzinnig land is, hebben we noord Korea toch in ons hart gesloten. Het is weer tijd om verder te gaan, morgen vertrekken we vanuit Beijing naar Vietnam.

Arie de Jong
Nationale Dag Tour september 2017
Noord-Korea

Geweldige reis gehad met CultureRoad naar Noord-Korea! Hele aardige gidsen wat vrijheid betreft meegevallen. Toch denk ik dat je na 5 dagen reis niet de werkelijkheid ziet. We zagen pas het echte zie je het echte Noord-Korea in de laatste paar dagen. Als je alleen de korte variant doet is het beeld van het land en de mensen niet de werkelijkheid. Ik vond het heel indrukwekkend en had het niet willen missen. Ook aan de fijne groep: bedankt!

Jos Kolenbrander
Dwars door Afghanistan Tour mei 2017
Afghanistan

Geweldige reis naar Afghanistan gehad met Cultureroad! Top geregeld! Ga zeker nog vaker boeken bij ze 🙂 🙂 In één woord: geweldig!

Eric Noga
Nationale Dag Tour september 2017

Noord-Korea:
5 sterren

Jarno Bouius
Oud & Nieuw Tour 2016/2017
Noord-Korea
Het was een unieke ervaring en dit zal ik zeker niet vergeten. Het waren 5 volle dagen waar ik erg van heb genoten. Ik vond het mooi om te zien hoe het dagelijks leven van Noord-Koreanen eruit ziet, vooral in Pyongyang eigenlijk heel gewoon, buiten de stad kan je echter wel zien dat het niet het meest welvarende land is door de vele fietsers en wandelaars.

De gidsen, zowel de westerse als de Noord-Koreaanse, waren echt geweldig en zorgen er echt voor dat je het naar je zin hebt. Je kunt de lokale gidsen alles vragen en zij zijn ook heel open naar jou toe. Hoogtepunt was Oud en Nieuw op Kim Il Sung Square, tussen de locals naar het vuurwerk kijken en iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen. Ik heb geen idee hoe dit oud en nieuw overtroffen kan worden!

Bijkomend voordeel van een land zonder internet en telefoonverbindingen: niemand wordt afgeleid door een telefoon waardoor je echt een geniale tijd hebt met je gidsen en medereizigers.

Anna Klapwijk
Partij-oprichtingsdag Tour 2017
Noord-Korea

​De reis naar Korea was echt waanzinnig interessant!!! Het perspectief dat de meeste hebben is, logischerwijs, gevormd door de media. En terwijl dat een belangrijke bron van informatie is krijg je door ergens zelf te zijn hele andere dingen en indrukken. Zeker met een omstreden land als (noord) Korea is het enorm waardevol dit zelf van dichtbij mee te maken.

Met 3 lokale guides is er veel ruimte om vragen te stellen over hun leven en perspectief. Je komt terug met een veel genuanceerder beeld. Het is een bijzonder fascinerend cultuur en prachtig land. Qua organisatie was het super geregeld, van hotels, vervoer tot een indrukwekkend en vol programma (+ heerlijk eten, niet geheel onbelangrijk!). Een hele waardevolle vakantie!

Bruno van Moerskerken

 

Individuele Rondreis oktober 2017
Turkmenistan

Met een groep vrienden heb ik een reis gemaakt door Turkmenistan. CultureRoad heeft de door mij gewenste programmaonderdelen aan elkaar gebreid tot een fantastische reis. Turkmenistan is een oase van rust in Centraal Azië en er is veel te zien. Het leuke is dat er amper toerisme is, je bent dus overal “alleen” met je eigen groepje. De openbare ruimte is er zo schoon dat je van de grond kunt eten.

Drank is makkelijk verkrijgbaar en met godsdienst wordt relaxed omgegaan. En oja, grote gebouwen zijn alle bekleed met wit marmer. Het land heeft enorme olie- en gasvoorraden die dit allemaal mogelijk maken. Centraal gelegen in het land is overigens ook de Gate to Hell, een krater waar gas uitstroomt dat voor het gemak enkele decennia geleden aangestoken is. En wij in Nederland maar zeuren over het waakvlammetje dat uit moet.

Ik kan iedereen die denkt alles al gezien te hebben aanraden naar Turkmenistan te gaan, want het is toch allemaal weer totaal anders dan elders. Dat begint al op het enorme vliegveld.

Robin Aanhane

 

Wilde Oosten Tour Herfst 2017
Transnistrie & Tsjernobyl​​

‘Ik was nog een rookie als het om reizen gaat en dan alleen op reis naar een gek land is dan best spannend. Door de helderheid en behulpzaamheid van CultureRoad is het grootste deel hiervan weggenomen. Tevens is de reisorganisatie waarmee zij samenwerken van grote klasse. Ik ben net terug maar nu al op zoek naar mijn volgende reis.’

Reviews Google

CultureRoad
5.0
Based on 15 reviews
powered by Google
illi Wetz
illi Wetz
19:18 23 Nov 19
Goede informatie, goed en professioneel contact.
Tom Lelie
Tom Lelie
17:34 18 Nov 19
Geweldige 2 daagse reis door Tsjernobyl en Pripyat, goede (lokale) gids en uitstekende communicatie. Een echte aanrader voor iemand die de exclusion zone wilt verkennen.
Rob Gacsbaranyi
Rob Gacsbaranyi
13:04 27 Sep 19
Via CultureRoad hebben wij heel veel waardevolle tips gekregen voor onze motor reis van drie maanden naar Iran en terug. Zij hebben proactief met ons meegedacht en er zelfs voor gezorgd dat wij ons eerste reisplan hebben aangepast. Wij zijn namelijk, op hun advies, met een ferry vanaf Odessa (Oekraïne) naar Batumi (Georgië) overgestoken. Een vaart van 2 dagen, over de lengte, van de zwarte zee. Deze overtocht heeft CultureRoad keurig voor ons verzorgd. De informatie hierover was transparant, betrouwbaar en prettig gecommuniceerd. Meer kun je niet vragen van een reisorganisator. Verder zijn Rik en Casper van CultureRoad geen onbezonnen waaghalzen. Zij organiseren reizen naar on-orthodoxe landen maar wegen daarbij de risico's verstandig af. Zeker naar reizigers is een zorgvuldige weergave van verwachtingen van belang. Vandaar mijn zeer positieve ervaring met CultureRoad.
Karin van Westerhoven
Karin van Westerhoven
14:22 05 Jan 19
13 december 2018 15-daagse individuele rondreis zuidwest Haïti Onze adoptiedochter uit Haïti wilde haar geboorteland gaan verkennen. Via Rik van Culture Road hebben wij een, voor ons op maat gemaakte, rondreis , gemaakt. Niks dan lof: we hebben onze wensen kenbaar gemaakt en , samen met Rik, de reis samengesteld. Ook de contactpersoon in Haïti ,Jacqui en onze persoonlijke gids Daniël, hebben er mede toe bijgedragen dat wij kunnen terugkijken op een fantastische reis!!!!!! Haïti is een heel mooi land , code oranje, maar we hebben ons geen enkel moment onveilig gevoeld: als je maar beseft wat je doet en waar je bent! Als mensen inderdaad reizen willen maken naar "landen waar je moeder liever niet heeft dat je daar naar toe gaat", dan kan ik Culture Road ABSOLUUT aanbevelen. Het contact is prettig, je krijgt voldoende informatie; het voelt gewoon goed!
A de Graaf
A de Graaf
19:53 03 Oct 18
De reis naar Transnistrië en Gagaoezië beviel ons goed. Wij zijn halverwege een groepsreis ingestapt, CultureRoad heeft dit goed voor ons geregeld. Uiteindelijk heeft de reis via Young Pioneer Travel gevonden, waar Cultureroad mee samenwerkt. De lokale gids Roman maakte de reis tot een succes, ook gids Joël was een goede reisbegeleider. Zelfs voor ons als reizigers die normaal individueel reizen, is de tour naar tevredenheid verlopen.
Lloyd charité
Lloyd charité
15:08 20 Sep 18
7 daagse reis gemaakt door Noord Korea, en dit was echt een mega vette ervaring! Allereerst was het via Culture Road makkelijk te regelen allemaal. Aangezien het toch een land is waar je niet zo snel heen gaat als bijvoorbeeld Spanje. Snelle communicatie en alles ruim op tijd geregeld. En dat is bij dit soort reizen wel belangrijk, je hebt zelf eigenlijk nergens omkijken meer naar Daarbij staat deze vakantie zeker in mijn top 3 aller tijden. Onvergetelijke ervaring en het beeld wat de media schetst is in heel veel gevallen niet waar. Goed om alles met je eigen ogen te zien, natuurlijk is niet alles werkelijkheid, maar hier kan je goed doorheen kijken. Ook qua veiligheid is het een prima bestemming, veel mensen zijn bang om ernaar toe te gaan, maar dit is echt onnodig.
De Gevleugelde Ridder
De Gevleugelde Ridder
07:41 29 Jul 18
Privé tour op maat georganiseerd in dialoog met Culture Road rond de streek van Kiev met de 2de wereldoorlog als referentie punt. Een onvergetelijke ervaring! Een fantastische reis die uiterst verzorgd was. Deze privé tour is een aanrader voor iedereen! Oekraïne is een bestemming die zeker voor herhaling vatbaar is.
Cora Vonk
Cora Vonk
17:04 02 Jun 18
Fijne organisatie die snel en daadkrachtig werkt. Veilige betalingsregeling!
josephine bouwman
josephine bouwman
12:17 30 Apr 18
Bedankt voor de super gave reis!
Intern USE-IT Brussels
Intern USE-IT Brussels
10:18 24 Oct 17
Billie Davies
Billie Davies
10:17 24 Oct 17
Tom Packet
Tom Packet
10:17 24 Oct 17
See All Reviews

Reviews Facebook

CultureRoad
5.0
Based on 16 reviews
powered by Facebook
Henk-Jan Geel
Henk-Jan Geel
2020-04-24T07:32:31+0000
Bij CultureRoad weten waar je heen wilt. Toffe reizen bieden ze aan die je naar plekken laat komen die je niet voor... mogelijk heild.read more
Ron Janssens
Ron Janssens
2019-09-05T07:15:11+0000
We zijn naar Chernobyl geweest met CultureRoad en het was vlekkeloos georganiseerd. “ aanrader dus... “. Mvg, Ron Ronjanssens.comread more
Fleur Regli
Fleur Regli
2019-05-28T18:12:55+0000
Met Pasen de 9 daagse rondreis door Turkmenistan gemaakt samen met mijn man. De rondreis was met een internationaal... gezelschap. De reis was goed verzorgd en een leuk en afwisselend programma. Hotels, vervoer en eten was prima. Ook zijn we prima geïnformeerd voorafgaande aan de reis. Wij zijn zeer tevreden klanten.read more
Sjors Brinks
Sjors Brinks
2019-02-17T15:29:49+0000
de zorgvuldigheid waarmee de reizen worden voorbereid en uitgevoerd!
Kim Smedts
Kim Smedts
2018-10-30T12:20:43+0000
Van 8 t/m 14 oktober de Partij Oprichtingsdag Tour gemaakt naar Noord-Korea. Via Culture Road alles goed geregeld.... Goede communicatie, korte lijntjes. Noord-Korea, met name de mensen, heeft ons zeer positief verrast. Dit is de meest bijzondere reis die we tot nu toe hebben gemaakt en een volgend bezoek is niet uitgesloten!read more
Lloyd Badibanksie
Lloyd Badibanksie
2018-09-20T15:07:26+0000
7 daagse reis gemaakt door Noord Korea, en dit was echt een mega vette ervaring! Allereerst was het via Culture Road... makkelijk te regelen allemaal. Aangezien het toch een land is waar je niet zo snel heen gaat als bijvoorbeeld Spanje. Snelle communicatie en alles ruim op tijd geregeld. Daarbij staat deze vakantie zeker in mijn top 3 aller tijden. Onvergetelijke ervaring en het beeld wat de media schetst is in heel veel gevallen niet waar. Goed om alles met je eigen ogen te zien, natuurlijk is niet alles werkelijkheid, maar hier kan je goed doorheen kijken. Ook qua veiligheid is het een prima bestemming, veel mensen zijn bang om ernaar toe te gaan, maar dit is echt onnodig. Ik kom zeker nog keer terug!read more
Pieter Dewulf
Pieter Dewulf
2018-07-29T07:41:32+0000
Privé tour op maat georganiseerd in dialoog met Culture Road rond de streek van Kiev met de 2de wereldoorlog als... referentie punt. Een onvergetelijke ervaring! Een fantastische reis die uiterst verzorgd was. Deze privé tour is een aanrader voor iedereen! Oekraïne is een bestemming die zeker voor herhaling vatbaar is.read more
Huub van Heeswijk
Huub van Heeswijk
2018-07-15T14:21:50+0000
Top tweedaagse excursie gehad in Tsjernobyl. Samen met mijn dochter onder begeleiding van gids Mikhail. Mikhail is een... hele goede gids, beveel ik van harte aan. Zijn Engels is perfect, heeft veel kennis over de ramp en de exclusion zone en belangrijk: hij gaat uiterst veilig te werk en neemt nooit risico's. Gehele trip van 4 dagen (Kiev, Tsjernobyl, Kiev) erg goed verzorgd door Culture Road. Top gedaan mannen!read more
Jeroen Mooij
Jeroen Mooij
2018-05-30T19:28:39+0000
Met Culture Road naar tjernobyl geweest. 2 dagen. Was super indrukwekkend. We hadden een prive gids. Vertelde veel.... Echt een aanrader. Ga waarschijnlijk nog een keer terug.read more
Cees Besseling
Cees Besseling
2018-05-30T16:27:59+0000
we zijn net terug uit tjernobyl,je zie het al jaren op de tv maar nu in het echt.we hadden n prive gids wat leuker is... dan met n groep,je kan en mag ff meer zien.heb er totaal geen spijt van gehad dat we er geweest zijn,alles prima voor elkaarread more
Michiel van Drunen
Michiel van Drunen
2017-10-25T09:40:22+0000
CultureRoad heeft onze lang gekoesterde wens om Noord Korea te bezoeken op een fantastische wijze doen uitkomen. Super... service, ook het organiseren van onze reis in China, voor en na de trip deden ze perfect! Echte aanrader!!!read more
Eric Noga
Eric Noga
2017-09-26T10:02:19+0000
Martin Smolders
Martin Smolders
2017-09-25T08:07:23+0000
Net terug vanuit Noord-Korea via Culture Road... Heel veel lieve open mensen ontmoet. Prima begeleiding en leuke groep,... waarbij we ook met de locale gidsen na het boeiende programme in de avonduren nog wat infomele gezellige uurtjes hebben meegemaakt. We hebben genoten van mooie ballet-, muziek- en zangvoorstellingen van o.a. scholen maar ook van onverwachtse optredens van serveersters in prachtige locale klederdracht. Ook boeiend waren de diverse musea, de hoofdstad Pyongyang met zijn eigenzinnige architectuur en ook de supermooie natuur in het noorden van het land. Ook even voor een klasje van een primary school gestaan om met Koreaanse kindertjes om in het engels over het leven daar en in Nederland te converseren en natuurlijk op zondagmiddag in Moran Hill (park) aan de gezellige danszondagdansmiddag voor de locals deelgenomen waarbij bewoners van PyongYang samen dansen en ook meerdere toeristen en zelfs deze a-ritmische slungel door de Koreanen de dansvloer in het park opgetrokken werden. We hebben veel gereist en zouden deze boeiende en prachtige ervaring niet hebben willen missen.read more
Arie de Jong
Arie de Jong
2017-09-25T07:14:25+0000
geweldige reis gehad met Cultureroad naar noord Korea hele aardige gidsen wat vrijheid betreft meegevallen , maar met 5... dagen reis zie je niet de werkelijkheid ,vervolg reis 4 dagen zie je het echte noord Korea .als je alleen de 5 dagen doet is het beeld van het land en de mensen niet de werkelijkheid . rick vond het heelindrukwekkend had het niet willen missen . fijne groep. bedanktread more
Jos Kolenbrander
Jos Kolenbrander
2017-06-17T19:10:51+0000
Geweldige reis naar Afghanistan gehad met Cultureroad! Top geregeld! Ga zeker nog vaker boeken bij ze 🙂 In één... woord: geweldig!read more