Over Ons

CultureRoad is een jong reisbureau uit Utrecht. Wij organiseren groepsreizen en individuele tours naar bestemmingen waarvan je moeder liever niet heeft dat je er naartoe gaat. We zijn begonnen in 2015 vanuit de overtuiging dat er verschillende plekken op aarde zijn die het bezoeken waard zijn ook voor mensen met een kleiner budget. Noord-Korea was onze eerste bestemmingen. Sindsdien zijn we steeds verder uitgebreid.

Vragen? We helpen je graag!

Heb je vragen over een van onze reizen of wil je informatie over een van onze projecten? Neem dan gerust contact op via onderstaande knop. Wij helpen je graag!

Wij zijn CultureRoad

Caspar Steinebach

Caspar Steinebach

Consultant groepsreizen

Reizen | Toerisme | Events

caspar@cultureroad.nl

06-49134319

Rik Brinks

Rik Brinks

Consultant individuele reizen

Reizen | Toerisme | Events

rik@cultureroad.nl

06-47804333

Projecten

Naast het samenstellen, organiseren en aanbieden van reizen houdt CultureRoad zich ook bezig met andere projecten op het gebied van cultuur. Sommige projecten zijn eenmalig, andere zijn een jaarlijks terugkerend fenomeen. Allemaal hebben ze te maken met één van onze kenmerken; reizen, erfgoed en toerisme.

We doen dit alles volgens het zelf ontwikkelde PUB concept.

Persoonlijk

We zijn benaderbaar. Elk project vraagt weer zijn eigen handelswijze. We denken hier graag in mee.

Uniek

Out-of-the-box denken is iets dat wij tot in de puntjes beheersen.

Betaalbaar

Bij duidelijke afspraken horen natuurlijk ook budgetafspraken. Voor beide kanten is het altijd goed om te weten waar je aan toe bent.